Quality flights and world attractions and top destinations selection

Top destinations in the world: Begin at the Parque Municipal, an open space surrounded by colonial architecture. From there walk down Zapita, over Puente de Los Suspiros (Bridge of Sighs), and out to the cliff lookout. The private Museo de Arte Colonial Pedro de Osma is housed in the historic mansion Palacio de Osma. The museum’s exceptional collection of colonial art from around Peru includes paintings, sculptures, metalwork, stonework, silver, and furniture.

In 18th and 19th-century Paris, there were lots of glass-roofed shopping galleries in areas around the Grands Boulevards. These covered passages – essential precursors to the modern-day shopping centre – allowed you to take shortcuts, escape the elements or (ooh la la!) steal a forbidden kiss with your lover in relative privacy. Somewhat less romantically, most passages were also given a salon de decrottage: a room where the dog excrement you’d trodden through was scraped off your shoes. These days, the passages couverts are perfect little hideaways for an afternoon’s retail therapy.

As the Ionian Islands are a popular choice for yachting holidays, they are well equipped for visitors. You can expect great ports here, complete with all amenities and help that you may need. And renting a yacht for an Ionian Island cruise holiday is easy. The Argolic and Saronic Gulf is a riviera that covers some of the best of ancient Greece. You could choose an amazing sailing itinerary around here, as there are many fantastic islands and ports to discover.

National Museum of Bhutan: On the hill above Rinpung Dzong lies Ta Dzong, a watchtower fortress with seven stories that has housed the National museum of Bhutan since 1964. This unusual building is said to be in the shape of a conch shell. It was built in 1656 and is undergoing a process of restoration, following earthquakes in the last decade, that is due to be completed this year.

Abseiling at Vic Falls: One of the softer adventures at Vic Falls, also known as rappelling. Abseil 53m down Batoka Gorge! And take in the spectacular views of the Eastern Cataract of Vic Falls, with the Victoria Falls bridge in the distance and boiling pot rapids below. Low-key Adventure: Zambezi River Sunset Boat Cruises above Vic Falls: One of the best things to do at Vic Falls is a Zambezi River Sunset Cruise. If you’ve seen photos of the sunset boat cruise then you’ll know why this activity is a real gem. The setting is magnificent and the sunsets are spectacular. The Zambezi boat cruise is a great way to unwind and relax, after skyrocketing your adrenaline levels on the more extreme activities. After an action-packed day, you get to sit back and sip on sundowners. Keep an eye out for wildlife along the banks and in the shallows of the Zambezi. A good variety of birds are commonly spotted, along with hippos, elephants, antelopes and giraffes. The sunset cruises are run by a variety of lodges and operators throughout the year.

For our dutch guests:

Een paar blokken ten oosten van de Plaza de Armas heeft Lima’s Church of the Nazarenas een unieke geschiedenis. Dit gebied was ooit een arme buurt van bevrijde zwarte slaven, en in het midden van wat niet meer dan een sloppenwijk was, schilderde een ex-slaaf een muurschildering van de kruisiging van Christus op een muur. In 1655 veroorzaakte een aardbeving het grootste deel van dit gebied, maar de muur bleef intact. Dit werd door de lokale bevolking gezien als een wonder en Iglesia de Las Nazarenas werd rond de muur gebouwd met het beeld, dat bekend stond als El Senor de los Milagros. Aan deze muur, die achter het altaar staat, is nu een oliereplica gemonteerd. Elke 18 oktober wordt het schilderij door de straten geparadeerd tijdens het El Senor de los Milagros-festival, vergezeld van een processie die in de duizenden loopt.

Le Marais, Deze historische markt is vernoemd naar het weeshuis dat de site in de jaren 1500 bezette. ‘Rouge’ was de kleur van de kinderkleding: het was een teken dat ze waren geschonken door christelijke liefdadigheidsinstellingen. Het weeshuis werd ontbonden voor de tijd van de revolutie – een paar honderd jaar vooruit, en in 2000 werd hier een chi-chi-voedselmarkt geopend. Het is bij uitstek populair bij toeristen en we trotseren iedereen die hier met een lege maag aankomt om niet al hun losse geld te besteden aan de Italiaanse, Libanese, Afrikaanse, Japanse producten en allerlei andere waren.

Portugal is om verschillende redenen een schitterend land om te bezoeken. Als u een zeilvakantie plant, wordt Portugal nog aantrekkelijker. Dit land heeft een prachtige kustlijn en enkele eilanden van wereldklasse. Met een rijke geschiedenis, heerlijk eten en tal van historische bezienswaardigheden. Portugal is altijd een goed idee. Enkele van de beste cruisebestemmingen in Portugal zijn Madeira (een van de beste eilanden van Europa) en Lissabon (de hoofdstad). Hiertussen zijn er nog veel meer waardige plaatsen om te bezoeken.

Universal Studios is een ongelooflijk leuk pretpark met als thema hoe films worden gemaakt, waardoor het een favoriet is temidden van toeristische attracties in L.A. The Wizarding World of Harry Potter, een attractie die debuteerde in 2016, dompelt bezoekers onder in de geliefde wereld die J.K Rowling heeft gecreeerd. De spannende tramtour is de kenmerkende rit van het park en de vele andere ervaringen van het park dompelen je onder in beroemde films en tv-shows. Net buiten het park ligt de toegangsvrije CityWalk, een neonverlichte voetgangersenclave van winkels, restaurants, live-entertainment, bioscopen en nachtleven. Al meer dan 100 jaar is de Santa Monica Pier een van de meest iconische bezienswaardigheden van Los Angeles. Het 90 meter hoge reuzenrad licht ‘s nachts op, terwijl eronder een arcade, een achtbaan, een carrousel en verschillende viskraampjes en restaurants bruisen. Als je geen fan bent van de spannende attracties, kun je langs de pier lopen voor het indrukwekkende uitzicht over de Stille Oceaan. Op loopafstand vindt u de levendige Third Street Promenade, een voetgangersstraat vol restaurants, straatartiesten, bioscopen en uitnodigende winkels. Lezen extra details op deze website Flacco.

White Water Rafting op de Zambezi River: een van de beste plekken ter wereld voor wildwatervaren, dit is een niet te missen avontuurlijke activiteit bij Vic Falls. De British Canoe Union heeft de Zambezi bij Victoria Falls geclassificeerd als riviervlotten van klasse 5 met: “extreem moeilijke, lange en gewelddadige stroomversnellingen, steile hellingen, grote afdalingen en drukgebieden”. Wildwaterraften op de Zambezi is absoluut een adrenaline-opwekkende ervaring! Kies uit raftingtrips van een halve dag tot een hele of een hele dag over de Zambezi-rivier. Je navigeert door enkele van de beste stroomversnellingen ter wereld in de beroemde Batoka-kloof! De beste tijd om te gaan raften bij Vic Falls is tussen juli en februari wanneer het waterpeil laag is. Wildwaterraften sluiten de winkel rond april tot mei, afhankelijk van de regen.